Ramajal Rural

Si a Espanya hi ha una comarca, misteriosa, meravellosa, verd, on l'home ha sabut viure en perfecta harmonia amb la natura ... aquesta comarca es diu les Hurdes, al nord d'Extremadura, en la província de Càceres.

Aquí vam decidir muntar el nostre petit complex de turisme rural, cinc cases a la falda de la muntanya, a diferents alçades per facilitar les boniques vistes de totes, respectant l'entorn, construint en fusta, pizarrra i fang, primant la llum i els espais.

L'entorn és meravellós per als amants de la natura, també per practicar esports a la muntanya, per al senderisme, la fotografia, per descansar, aquí encara es pot sentir el silenci, de manera que també és ideal per al descans, en parella, família o petits grups d'amics.

En 2016 vam anar nomenats la primera meravella rural d'Espanya, per la quantitat de monuments naturals amb la qual hem estat agraciats, meandres, salts d'aigües, cascades, piscines naturals, rius i rierols, arbres singulars, etc.

També és un lloc ideal per usar-lo com a llançadora i poder visitar, la ciutat romana de Cáparra, Granadilla, La Alberca, la ciutats monumentals de Plasencia o Còria, estem al costat del Parc Natural de Batuecas i una hora del Parc Nacional de Monfragüe, i si la nostra visita és llarga hem de guardar una jornada per visitar Càceres ciutat patrimoni de la humanitat i una de les més belles d'Europa.